Sort som tjære – Snedkernes Efterårsudstilling 2016 - Anton Balle
21940
post-template-default,single,single-post,postid-21940,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,et_bloom,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sort som tjære – Snedkernes Efterårsudstilling 2016

Det er i 2016 fjerde gang, jeg deltager i Snedkernes Efterårsudstilling. Med andre ord har jeg endnu engang det privilegium at være snedkeren, der får lov at give designerens ideer og tanker liv. Temaet i år er ’Pitch Black’.

Siden maj 2016 har fire danske møbeldesignere med jævne mellemrum lagt vejen forbi værkstedet for at følge processen fra deres idé og stregtegninger til de færdige resultater.

Tre vidt forskellige designs af stole er der kommet ud af samarbejdet med de fire møbeldesignere Mathilde Witt Mølholm, Monique Engelund, Marie Berri og Tinna Sommer.

Titlen på årets udstilling er ’Pitch Black’ med undertitlen ’Skygger og transparens’. Alle møbler på udstillingen skal være sorte eller ’bælgmørke’ afledt af ordet ’pitch’, som på engelsk refererer til restproduktionen fra destillation af tjære.

Jeg er stolt af dette år at have produceret:

”En stabel stole”, designet af Marie Berri og Tinna Sommer.

”Lænestol”, designet af Marie Berri.

”Darkness Falls”, designet af Mathilde Witt Mølholm og Monique Engelund.

parts-1 parts-2

 

Snedkernes Efterårsudstilling finder i år sted i Kongernes Lapidarium, som befinder sig i Christians IV’s Bryghus på Frederiksholms Kanal i hjertet af København. Her findes en samling af 384 skulpturer af sten og hvid gips, lige fra små gesimser til store rytterstatuer indsamlet fra kongelige slotshaver, pladser og bygninger.

De udstillede møbler skal forholde til lokaliteten med farven sort som kontrast til de hvide skulpturer.

Vi glæder og til at vise jer mere fra årets udstilling!

Se mere om Snedkernes Efterårsudstilling her.