Den fødte møbelsnedker - Anton Balle
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,theme-stockholm,woocommerce-no-js,et_bloom,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EN TRÆMAND MED SPECIALE I DESIGN

Mit navn er Anton Balle. Jeg er tømrer og snedker og har arbejdet indenfor branchen i over 20 år. Min interesse for design og produktudvikling er hele grundlaget for etableringen af virksomheden Anton Balle A/S.

Jeg brænder for udvikling af unikke inventarløsninger, prototyper af danske designmøbler, gennemtænkte messestande og individuelt designede møbler, herunder spiseborde til dig, som ønsker et møbel, som rækker ud over det ordinære.

Værkstedet, som er placeret på min fødegård i Skringstrup nord for Viborg, tæller også møbelsnedker Helge Jensen.

Det var i skoven – bag selvsamme gård – at jeg forelskede mig i træet og det hav af muligheder, der ligger i forarbejdningen og tilblivelsen af det færdige resultat.

På værkstedet deler vi den samme passion for udvikling og udformning har evnerne til at finde de utraditionelle løsninger kombineret med blikket for hinandens kompetencer.

Hver eneste dag drømmer jeg om at få lov til at lave ting, der er på kanten af, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre.

Vi giver dine ideer liv – så velkommen til!

Anton