Anton Balle A/S tager i rummet - Anton Balle
22350
post-template-default,single,single-post,postid-22350,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,et_bloom,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Anton Balle A/S tager i rummet

Danish Aerospace Company A/S er leverandør til rumfartsindustrien, og har i dag cirka 350 kg udstyr ombord på Den Internationale Rumstation ISS, og har haft rumcykler med på samtlige opsendelser af NASA`s rumfærger fra 1992 til deres pensionering i 2011.

Danish Aerospace Company A/S udvikler medicinsk udstyr og træningsudstyr og er bl.a. i gang med et nyt kombineret motionsudstyr til ISS.

I forbindelse med udvikling af dette kombinerede motionsudstyr E4D (European Enhanced Exploration Exercise Device) hvor man både kan cykle, og ro, samt lave tovtrækning og vægtløftning, kontaktede Danish Aerospace Company A/S os vedr. en demonstrationsmodel i 1:1 som et vigtigt led i udviklingsprocessen.

Vores nyindkøbte 5-akset CNC bearbejdningscenter viste i høj grad sit værd i forhold til at udføre de meget komplekse detaljer i SIKA-modelblok til E4D-modellen.

SIKA-modelblok findes i mange varianter – fra at være næsten skum og til at være ekstrem hårdt. Vi valgte til denne opgave at bruge en meget hård og robust SIKA-modelblok, der til forveksling ligner aluminium.

Vi er meget stolte af vores bidrag til projektet og ikke mindst af, at have Danish Aerospace Company A/S i vores spændende kundeportefølje, og glæder os til at være en del af den næste udviklings opgave for dansk rumfart.


Den endelige E4D-demonstrationsmodel, hvor de fleste dele er lave hos os. (Foto:DAC)


E4D-demonstrationsmodel i en mockup af et kommende modul til en rumstation. (Foto: DAC)


Dele til E4D modellen fræset i Sika blok på vores 5 akset MAKA CNC bearbejdningscenter
(Foto: Anton Balle A/S)